HTML

Púderes macska

Ennyien vagyunk

Friss topikok

  • mangalor: én szinte az összes nagy márkában csalódtam, igaz pont a M.A.C.-et nem próbáltam még (bár ez a cso... (2011.06.24. 22:25) Merengés körömlakkokról
  • Szputya: Rengeteg Barbie-m volt, Western stílusú, meg az egyszerűbbek... Mai napig megvannak, unokahúgaim j... (2011.06.24. 13:20) Barbie elsőzés
  • mxplanet: megneznem hogy valaki egy feher pisztollyal szajfenyezi magat a londoni metron... (2011.06.08. 11:07) Csupasz pisztoly belső értékekkel
  • miszisz: Arról nem volt szó hogy bajusz csajoknak! :-) S cim alapján naivan jöttem.... aztán lámmmmmmmm (2011.01.30. 16:54) A bajusz menő
  • andersen: csak egyet?! másokra nem gondolsz????? (2010.12.28. 18:58) Készüljünk a Szilveszterre!

Linkblog

Süsd meg!

2010.10.02. 10:37 púderes macska

Az IKEA kiadott egy kis füzetet Homemade is best címmel, amelyben az összetevők egy különleges ábrázolásmódjával szembesülhetünk. A hozzávalók geometrikus láttatása egészen új irány a süteményreceptek világában. A sztájling Evelina Bratell, a fotó Carl Kleiner munkája. A kiadvány ingyenes, kár, hogy csak a svédországi IKEA-k konyharészlegén markolható fel a füzet.

Fotó: Carl Kleiner

12 komment

Címkék: gasztro ikea recept

A bejegyzés trackback címe:

https://puderesmacska.blog.hu/api/trackback/id/tr1002338938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zzz3 2010.10.02. 12:55:34

Guszta játék az étellel. :)

Flood 2010.10.02. 12:57:23

Jól néznek ki :)
Csak aztán mit kezde(ne)k, az egyszer már kinyomott mustárral, szószokkal? (Ja és a tömegekre ezek alapján még tippelni is nehéz)

majerfeco 2010.10.02. 14:01:37

a tömegek kiszámítása nem túl bonyolult, csak a sűrűséget kell tudni hozzá, hisz a térfogat szinte adja magát ezekben a szabályos testekben. bár a kilocsolt tejre nincs ötletemXD

aszakács · http://www.kaldeneker.hu/ 2010.10.02. 14:05:42

Hm. és melyik IKEA áruházban van ez a kis füzet? Én sűrűn veszek részt az Örs vezér téri áruházban főzési bemutatókon, én nem láttam ezt a füzetet.

9b29w4 2010.10.02. 14:40:53

Kedves aszakács! A kérdésedre a blogbejegyzés utolsó mondata ad kielégítő választ. Talán végig kéne olvasni. :)

aszakács · http://www.kaldeneker.hu/ 2010.10.02. 16:12:28

Köszi! Megnéztem az eredeti oldalt, ott az első pár hozzávalók képek után a végeredményről is látható kép, valóban helyes:)
www.carlkleiner.com/ itt láthatjátok.

Katibácsi 2010.10.02. 17:22:34

@9b29w4: Svédországban, azt írják. Olvasd el még egyszer azt az 5 sort!

2010.10.02. 17:25:21

Hát a tojásokat kár volt egyben hagyni, feltörve még jobban mutatna.

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2010.10.02. 21:12:40

Hát szép képek, mit mondjak! Csupán az a gond velük, hogy sokszor nem lehet felismerni az összetevőket, mert nem a hétköznapi megjelenésükben fotózták. Ja, és az adagok sem egyeznek (gondolom).
A fotós meg tényleg _naggyon keményen_ megdolgozhatott ezekért a képekért! ;)

Veronka 2010.10.02. 22:04:10

Hát annyira nem új stílus, gyerekszakácskönyvünkben is ilyen van, Angela Wilkes írta.

Fuzzy Logic 2010.10.02. 23:16:05

Guszta :) A sötétkék meg a lila háttéren mutatnak legjobban a stuffok. A világosoknál kicsit elvesznek.

Főmuci 2010.10.04. 17:11:51

Érdekes játék lenne kitalálni a kollázsok alapján, hogy melyik sütiből mi lesz:)
Az ötödikből szerintem karácsonyi mézes süti, az utcsó előtti pedig, csak nem málnahab? Nyami...
süti beállítások módosítása